Ga naar hoofdinhoud

Rotterdam Qualification Meet 2022

Zwemcentrum Rotterdam was van 1 tot en met 4 december 2022 het toneel van de Rotterdam Qualification Meet (RQM).

Alle foto’s in mijn Flickr Album RQM 2022

Totaal aantal opnames 12045 waarvan 1655 in fotoalbum.

Abel te Riele, ACZ, Aguila Dolsma, Alinda Dingshoff, Alysha de Jong, Amber van der Kruk, Ananda van der Wiel, Angelina Rolman, Anna van Droffelaar, Anne Palmans, Aqua'68, Aqua-Novio'94, Arjan van Tilburg, Arno Kamminga, Austin Namesnik, AZC, Azuro, Bart Sommeling, Bas Mostert, Bas Takken, Batavia Swim, Ben van Ziel, Blue Marlins, Bolsward-Workum (SG), Borys Rudman, Bram Daalman, Bram Loots, Bram Zwetsloot, Brandon van den Berg, Bregje Dekkers, Bridget Vermeer, Britta Koehorst, Cas Verstegen, Chantalle Zijderveld, Christoph Smit, Collin van der Hoff, Daan Sonneveld, Daphne Hems, David Groenewegen, DAW, De Columbiaan, De Dinkel, De Dolfijn, De Duinkikkers, De Krabben, De Otters Het Gooi, De Schotejil, Dedemsvaart-AC, Diede Veld, Djanilla Brink, Domingo Kuipers, Dominique Dingshoff, Duncan van Haaren, DWT, DZ&PC, Eefje Irvine, Efe öngören, Eline Lutters, Elinore de Jong, Elise Hardeman, Elise Tanis, Emiel van Oord, Émile Fouzaï, Emma Hofstee, Ensger Kotterink, Erin de Jong, Evy Rozeboom, Felbe van 't Land, Femke Hoppenbrouwer, Femke Spiering, Fenna de Groot, Fenne de Jong, Flòra Szili-Torok, Florianne Bultje, Floris Kotterink, Frouke Ludwig, Gallyon Mulder, Guus Hoogduin, Guusje van Lent, GZC DONK, Hanna Kareinen, Harry Delno, Hedwig Bolt, Hellas-Glana, Hendrik van der Leest, Hieronymus, Hilbert Bredemeijer, Hylcke de Beer, HZ&PC Heerenveen, Ilona Venema, Ismay Lichtendonk, Ivo Kroes, Ivo Stolk, Jaap Jan Epema, Jade van der Schrier, Janna van Kooten, Janne Slegers, Jason van den Berg, Jasper Willig, Jay de Vries, Jelle Betten, Jelte de Jong, Jenna Gorter, Jente Koren, Jeroen Baars, Jesse Bruines, Jesse van der A, Jetske Moot, Jettie Kluijtmans, Jill Nai Chung Tong, Jinth Engelse, Joep Hoogerwerf, Joop Schravendijk, Joris Janssen, Josh Renkema, Josien Wijkhuijs, Joy Willekus, Julia Dąbrowska, Julian Hendriks, Julie van Nispen, Kamina van Osch, Kasper Leeuw, Kim Jansen van Galen, Kim Roestenberg, Kimberly Ruiter, Kinge Zandringa, Kingue Struijf, Kirsten Verhalle, Koen de Groot, Koen Lems, Koen Marsman, KZC, Lars Bottelier, Lars Bulman, Lars Minnaert, Lars ten Katen, Lars Verhalle, Lars Wouters, Leyla Oversluizen, Lieke Oude Lenferink, Liesette Bruinsma, Lisa Kruger, Lotte Hosper, Luca Janssen, Lucas Greven, Lucas Peters, Luuk van Rooij, Lynn Blommers, Maarten Brzoskowski, Madelijne Schothans, Malin Roozeboom, Manon Manning, Manon Ritten, Marc Manning, Marcel Hofstede, Marcelino Gomez Gonzalez, Mare Schallenberg, Mariëlle Vugs, Marin Wieling, Mario Smith, Marit Huisman, Marjolein Delno, Marnix Rietveld, Marre van der Wal, Marte Hieke van der Kamp, Martijn Nies, Martin Dorsman, Max Bos, Mayke van Tintelen, Merel Phaff, Merel Schravendijk, Merlin Belmon, Meyke v. Nimwegen, Michael Smink, Michelle Zomerdijk, Mijke Ouderkerken, Milco Matla, Milou Filemon, Milou van Wijk, Milou van Winkel, MSV-Zeemacht, NDD, Nextline swimming, Nicholas Heinio-Widell, Niek Issard, Niels de Boer, Niels Dijkshoorn, NieMo Barracuda, Nikhom Westphal, Nikita van den Ouden, Nina van der Schrier, Nino Sieling, Noah de Schryver, Nova Nijziel, Nuenen, Nynke Boerefijn, Orca, OZ&PC, Perry Laarhoven, Pippa van 't Land, Poseidon'56, PSV, Raf Hendriks, Rens Stijf, Renzo Tjon A Joe, Rijk Heere, Rijnhaeghe (SG), River Streefland, Rob Ronaldus, Robin Vermeulen, Rogier Dorsman, Roland Schol, Roos Englebert, Rosalie Reef, Sam van Nunen, Sara Korthuis, Saskia de Jonge, SCOM/De Zeehond'73 (SG), Sean Niewold, Sebastian Lopes Cardozo, Serena Stel, Shelby Kasse, Silke Huisman, Simon Claasen, Sophia van Droffelaar, Stan De Swart, Steenwijk 1934, Steijn Louter, Sterre Hendriks, Suzie Pellis, Sven Klink, SWOL 1894, Tamara Grove, Tess Bemer, Tess Panjer, Tessa Giele, Theodore Allan, Thijs van Hofweegen, Thomas van Wanrooij, Thomas Verhoeven, THOR, Tiago Fonseca Gomes, Tiamo van der Veen, Tieme Wiersma, Ties Berghs, Tim Hoogerwerf, Tom Donker, TriVia, Valesca van den Bogert, Vince van der Pal, VZC, Wessel Jansen, Wietse Waninge, Wouter Koeman, Wouter Zijlstra, WS Twente, WVZ, WWV Winterswijk, WZK Zwemmen, Xiaoyu Yin, Yanieck Weijland, Yara van Kalmthout, Yke Groener, ZEPS, ZPC AMERSFOORT, ZPC Hoogeveen, ZPCH, ZV Haerlem, ZVL-1886 Center, ZVVS, ZZ&PC De Devel,

* Let op: Namen gebruikt in fotodatabase wil niet zeggen 100% in online album 😉

Dag 4 –  4 december 2022
Sessie 8 Finales compleet – ✅ – 285
Sessie 7 Series compleet – ✅ – 255

Dag 3 – 3 december 2022
Sessie 6 Finales compleet – ✅ – 173
Sessie 5 Series compleet – ✅ – 267

Dag 2 – 2 december 2022
Sessie 4 Finales compleet – ✅ – 176
Sessie 3 Series compleet – ✅ – 169

Dag 1 – 1 december 2022
Sessie 2 Finales compleet – ✅ – 163
Sessie 1 Series compleet – ✅ – 167

Klopt er iets niet? Verkeerde of ontbrekende naam bij een foto, laat het mij weten.

Wil je zoeken op naam in mijn online archief op Flickr, start dan hier en vul aan met je zoekterm. dat kan door aan te vullen in de URL of in het zoekvak (geel gemarkeerd NAAM):

Selectie van RQM foto’s

Back To Top